Supporters positief als middenvelder komt: 'En dan moet je ook de ander erbij halen'

Supporters positief als middenvelder komt: 'En dan moet je ook de ander erbij halen'

Adem Maher zou in belangstelling staan van Feyenoord. Tenminste als het aan AZfanpage.nl ligt. Maar of de middenvelder een versterking is voor de Rotterdammers is nog maar de vraag.


Uit een poll op FR-Fans.nl blijkt dat iets meer dan de helft van de 1100 stemmers vint dat Maher een versterking is voor de club. "Het is een goede speler en aanvulling voor middenveld", zegt Gast6383282210. "Ook zou ik Schouten van Excelsior in het rood-witte shirt willen zien voor een dubbele bezetting. Dan bestaat het middenveld uit Kökcü, Toornstra, Ayoub, Tapia, Maher en Schouten. Vervolgens zouden Burger, El Bouchataoui en Wehrman gestald moeten worden bij Dordrecht."

Gast6385785833 is terughoudender over een eventuele transfer van de huidige AZ-middenvelder: "Het is een leuke speler, maar ik denk een te groot risico of die zal slagen. We hebben eerst een paar killers in de verdediging nodig." Doellijn voegt er aan toe: "Ik denk dat Feyenoord het eerst met Burger, Kökcü en Ayoub moeten proberen. Ik vind Maher ook zo'n mooi weer voetballer en daar hebben we er al te veel van."

Discussieer mee! 144 reacties

Gast6831440227

Je plaatst een bericht als Gast6831440227