'Zou het dan kunnen zijn dat ze bij Feyenoord uiteindelijk toch weer bij Van Geel uitkomen'

'Zou het dan kunnen zijn dat ze bij Feyenoord uiteindelijk toch weer bij Van Geel uitkomen'

Feyenoord heeft nog steeds geen vervanger gevonden voor Martin van Geel, die aan het einde van het seizoen stopt als technisch directeur van Feyenoord. Een aantal personen die benaderd zouden zijn, zouden nee hebben gezegd voor de functie.


Leo Driessen vraagt zich af of het een optie is dat Van Geel langer in Rotterdam blijft. 'Zou het dan kunnen zijn dat ze bij Feyenoord uiteindelijk toch weer bij Van Geel uitkomen', aldus Driessen in Voetbalpraat van FOX Sport. 'Van Geel doet het werk tot 1 juli, en als je dan nog geen nieuwe kandidaat hebt'.

Hedwiges Maduro begrijpt wel waarom het lastig is om een vervanger te vinden. 'Misschien zegt iedereen gewoon nee, dat iedereen denkt ik neem het risico niet. Ik denk niet dat er mensen staan te popelen om bij Feyenoord te werken.' Maduro doelt hier op het feit dat er weinig geld is voor versterkingen. 'Maar is het dan een gekke gedachten dat ze aan Van Geel vragen, blijf jij de lopende zaken doen totdat we iemand gevonden hebben', vraagt Driessen zich af.

Lees meer over:

Discussieer mee! 111 reacties

Gast5453394095

Je plaatst een bericht als Gast5453394095