'Langer mee doen om de titel en de groepsfase van de EL halen had gemoeten met dit team!'

'Langer mee doen om de titel en de groepsfase van de EL halen had gemoeten met dit team!'

Feyenoord speelde in april vijf wedstrijden, alle vijf deze wedstrijden werden door de Rotterdammers omgezet in zeges. Hoe anders hing de vlag erbij eind maart, toen Feyenoord nog moest strijden voor de derde plek. Vijftien punten later is de derde plek makkelijk veilig gesteld. Door de overwinningen reist de vraag ‘Feyenoord had met dit materiaal langer mee kunnen doen in de strijd om de titel’. Bij FR-Fans.nl hebben we in dit artikel gevraagd of de bezoekers van deze site het hier wel of niet mee eens zijn. Van de 960 stemmers was bijna 70% van mening dat Feyenoord met het huidige materiaal langer mee had moeten doen om de titel.


Arie Bombarie was het daar roerend mee eens: “In ons laatste kampioensjaar hadden we 82 punten op de eindstreep. De kampioen van dit jaar gaat eindigen op 86 punten. Is onze selectie gelijkwaardig aan die van het kampioensjaar? Misschien wel. Dus dat betekend dat die andere 2 zich flink verbeterd hebben. Zoals wel vaker bij Feyenoord stilstand is achteruitgang.” Hiermee doelt de vaste bezoeker op het feit dat de kampioensploeg van 2017 zichzelf onvoldoende ontwikkeld heeft ten opzichte van PSV en Ajax.

Ook thedude1908 sluit zich hier bij aan en trekt het ook door naar de blamage in de Europa League: “Nou mooi dat onze trainer toch ook in ziet dat hij niet maximaal gepresteerd heeft met deze selectie. Langer mee doen om de titel en de groepsfase van de EL halen had gemoeten met dit team! Dus ook prima dat er afscheid van hem wordt genomen. Eerlijk gezegd denk ik dat het beter was als dit eerder was gebeurd”, doelend op het aanstaande vertrek van Giovanni van Bronckhorst.

Harm Jan denkt er het zijne van en reageert op Arie Bombarie: “Nou heel zwart wit, in ons kampioensjaar waren we ook zeker niet de favoriet, maar alles viel op zijn plaats. Jonge doorgebroken spelers zaten tegen hun top bij Feyenoord, Jørgensen schoot alles raak, Kuyt werd geslachtofferd maar was toch belangrijk. Ik denk overigens niet dat de selectie op hetzelfde niveau zit als het kampioensjaar. St. Juste is geen Karsdorp, Malacia is geen Kongolo, Van Persie is geen Kuyt, Larsson is geen Elia.”

Lees meer over:

Discussieer mee! 52 reacties

Gast8532166667

Je plaatst een bericht als Gast8532166667