De kranten: 'Nieuw Feyenoord heeft een makkie'

De kranten: 'Nieuw Feyenoord heeft een makkie'

Feyenoord werd gisteren door NAC geen strobreed in de weg gelegd om op het gemak de derde plaats veilig te stellen. Daar waar Giovanni van Bronckhorst had verwacht dat NAC zou gaan stormen bleef dit volledig uit. Met veel jonge spelers en zonder sterkhouders, Steven Berghuis, Robin van Persie en Nicolai Jørgensen won Feyenoord eenvoudig.


De kranten zijn dan ook eensgezind. Feyenoord had een makkie. Het Algemeen Dagblad kopt: 'Makkie Feyenoord'. Verder vindt het dagblad het knap dat spelers als Orkun Kökcü, Dylan Vente en Tyrell Malacia zich zo manifesteren ondanks het gebrek aan speelminuten door een haperend tweede elftal.

De Telegraaf schrijft:'Gemengde gevoelens ondanks plaatsing voor Europa'. Daarmee doelt het dagblad op het feit dat Van Bronckhorst aangaf dat Feyenoord langer met Ajax en PSV had willen mee doen om de titel.

Trouw heeft het vooral over het makke NAC, dat door een sterk eerste kwartier van Feyenoord naar de slachtbank werd geleid. 'Na een openingsoffensief, waarin nota bene verdediger St. Juste (met links) mocht scoren, liet Feyenoord de touwtjes vieren. Van Bronckhorst zag het afkeurend aan. Want hij weet: dit Feyenoord kan niet zomaar even terugplooien.'

FR-Fans.nl mini poll

Feyenoord had met dit materiaal langer mee kunnen doen in de strijd om de titel?

0 stemmen

Discussieer mee! 67 reacties

Gast9064217796

Je plaatst een bericht als Gast9064217796