Supporters over interesse voor Gio: 'Ik gun het hem van harte'

Supporters over interesse voor Gio: 'Ik gun het hem van harte'

Giovanni van Bronckhorst wordt in verband gebracht met de Belgische club Club Brugge. De Feyenoordcoach stopt aan het einde van dit seizoen in Rotterdam-Zuid en dit zou dus een van de opties zijn.


Zo'n 62% procent van de 1089 stemmers is het eens met de stelling dat dit de juiste club is voor 'Gio'. Zo ook Antonio: "Het is een topclub in België en ik denk dat dat een goed vervolg is voor Gio, alvorens hij naar een grotere club gaat. Ik gun het hem van harte."

Toch zijn de meeste reacties wat anders. Zo zegt Bottenboer: "Onze trainer heeft waarschijnlijk niet zo veel te kiezen. Hij is bij Feyenoord meer een tob- dan een toptrainer gebleken. Als ik Van Bronckhorst was zou ik een pas op de plaats maken en goed nadenken over een vervolg op zijn trainerschap bij Feyenoord; vooral ook de tijd nemen om te recupereren, de nodige zelfreflectie te houden en uiteindelijk een stap te maken die hem verder zal brengen in zijn volgende rol."

Gast1081551418: "Ik verwacht dat Gio een jaar niets gaat doen. Als je zo veel succes brengt naar een club die al jarenlang smachtte naar prijzen en de supporters zijn uiteindelijk zo negatief over je, dan heb je niet aan een paar weken vakantie genoeg om voldoende energie bij te te tanken voor je volgende klus."

Lees meer over:

Discussieer mee! 39 reacties

Gast3040953593

Je plaatst een bericht als Gast3040953593