'Die spelers hebben een streepje voor bij Het Legioen'

'Die spelers hebben een streepje voor bij Het Legioen'

Zal de nieuwe trainer van Feyenoord Jaap Stam Younes Namli volgend seizoen meenemen naar De Kuip? Hij is erg gecharmeerd van de PEC Zwolle-speler, de club die Stam zelf nog traint.


Volgens een groot deel van de bezoekers van FR-Fans.nl moet Stam Namli niet meenemen naar De Kuip. Zo'n 71% van de 968 stemmers vindt dit. Een aantal supporters vindt dat er juist meer geïnversteerd moet worden in spelers van Varkenoord. Zo zegt: doellijn: "We moeten meer met de eigen jeugd gaan doen. Geertruida kan toch niet minder zijn dan Martina? En zoals Jørgensen dit seizoen speelt kan Vente dat ook, alleen moet het Varkenoordtalent door wedstrijden te spelen beter worden en meer vertrouwen. Maar dan moet er wel de ruimte voor zijn. Die is er nu niet. Kijk dan naar Malacia. Hij heeft vertrouwen en durf, figureert als opkomende back en maakt ook doelpunten. Dus speeltijd voor eigen jeugdspelers is een betere optie.

Gast8814514789 voegt daar aan toe: "Maak de voetbalpirmaide prioriteit voor Jong Feyenoord. Spelers van dit niveau moeten we toch echt zelf kunnen voortbrengen. Dit bespaart miljoenen en je stelt spelers op die ervan dromen om in De Kuip te mogen spelen. Ook hebben die spelers bij Het Legioen gewoon een streepje voor."

Wout68 is het ermee eens om meer met eigen jeugdspelers te doen: "We moeten met een fris jong elftal starten. Aangevuld met enkele routiniers. Dit elftal moet de basis zijn voor de toekomst. Ieder seizoen kijken waar je betere spelers moet neerzetten en zo je elftal verbeteren. Het zal even duren, maar dan heb je kans om weer mee te doen om de prijzen. Wie niet sterk is moet slim zijn. Geef Stam de tijd om te bouwen. Dan moet het goed komen."

Lees meer over:

Discussieer mee! 84 reacties

Gast1368848852

Je plaatst een bericht als Gast1368848852