Vermeer laat zich uit over concurrentiestrijd en zijn toekomst

Vermeer laat zich uit over concurrentiestrijd en zijn toekomst

Bij Feyenoord staat vanavond Kenneth Vermeer onder de lat. De doelman die ooit de kans werd toegedicht om de wereldtop te halen speelt in Rotterdam. Vermeer is eigenlijk tweede keus achter de geblesseerde doelman Justin Bijlow en ondanks de goede optredens van Vermeer zal dat volgend seizoen waarschijnlijk niet anders zijn.


Dat hoopt althans Willem van Hanagem. "En als ik na de zomer de trainer van Feyenoord zou zijn, zou Justin Bijlow weer gewoon onder de lat beginnen", zegt Feyenoords-club-icoon in het Algemeen Dagblad. "Een talentvolle keeper met een mooie loopbaan nog voor zich. Bijlow kreeg na één foutje al kritiek, maar als je die gozer de tijd geeft om zich te ontwikkelen, zal hij ver komen."

Vermeer zelf is ondanks zijn toegedichte kwaliteiten nooit op een vervelende manier de concurrentiestrijd aan gegaan met Bijlow. Bijna op een vaderlijke manier nam de 33-jarige doelman Bijlow bij de hand in zijn stappen richting de top. "Zo hoort het", zegt Vermeer daarover. "Ik wil die jongen gewoon helpen."

Vermeer staat na dit seizoen nog een jaar onder contract bij Feyenoord. Wat wil hij na dit seizoen? "Ik wil eerst derde worden met Feyenoord. Er nog een paar wedstrijden staan voor de ploeg. En daarna? Ik heb nog niets gehoord van de clubleiding. Wat ik kan doen, is presteren. Het is voor mij niet nodig om me druk te maken. Ik heb contractueel nog een seizoen bij Feyenoord. We zullen wel zien. Ik heb een karakter dat ik mij niet snel erg druk maak. Ik heb in mijn loopbaan wel het een en ander meegemaakt. Mij krijg je niet zo snel gek.''

FR-Fans.nl mini poll

Bijlow moet volgend seizoen weer eerste keeper worden?

0 stemmen
Lees meer over:

Discussieer mee! 80 reacties

Gast2316789259

Je plaatst een bericht als Gast2316789259