Drie spelers in voorselectie mogen hopen op uitverkiezing

Drie spelers in voorselectie mogen hopen op uitverkiezing

Nicolai Jørgensen, Sam Larsson en Cuco Martina hebben goede hoop dat ze later deze maand in actie mogen komen voor hun land. De drie Feyenoorders zijn opgenomen in de voorselectie van hun nationale team.


Jørgensen (Denemarken)
Voor Denemarken start de kwalificatiereeks voor het Europees Kampioenschap 2020 op dinsdag 26 maart met een uitwedstrijd tegen Zwitserland. Vijf dagen eerder, op donderdag 21 maart, oefent het land in en tegen Kosovo. Jørgensen hoort aanstaande maandag 11 maart of hij tot de definitieve selectie behoort.

Larsson (Zweden)
Sam Larsson hoopt te worden opgeroepen voor de nationale ploeg van Zweden. Het team speelt twee EK-kwalificatiewedstrijden: thuis tegen Roemenië (zaterdag 23 maart) en uit tegen buurland Noorwegen (dinsdag 26 maart). De definitieve selectie wordt op woensdag 13 maart bekendgemaakt.

Martina (Curaçao)
Cuco Martina mag hopen op zijn 38ste interland in het shirt van Curaçao, dat het op zaterdag 23 maart opneemt tegen Antigua & Barbuda (uit). Het is de vierde wedstrijd in de kwalificatie voor de CONCACAF Nations League. Martina hoort op woensdag 13 maart of mag afreizen naar de Antillen.

Lees meer over:

Discussieer mee! Start de discussie!

Gast9501637489

Je plaatst een bericht als Gast9501637489