Van Bronckhorst: 'Dat is wel heel bepalend voor ons, dat moment'

Feyenoord verloor woensdagavond met 0-3 van Ajax en is uitgeschakeld in de TOTO KNVB Beker. 'Teleurgesteld in het resultaat', zegt Giovanni van Bronckhorst tegen FOX Sports. 'Bepalende momenten in de eerste helft dat we op voorsprong hadden kunnen komen. Dat zijn momenten die we niet gepakt hebben.' 'Ik denk dat beide teams wel goed in de wedstrijd zaten, met de mooiste kansen voor ons', analyseert Van Bronckhorst de wedstrijd. 'Net voor rust komen we op een 0-1 achterstand. Het was geen corner. De scheidsrechter geeft een corner. Dat is wel heel bepalend voor ons, dat moment. Je weet dat de eerste goal heel belangrijk is in de wedstrijd.' 'Ik ben niet leeg, maar ik ben heel erg teleurgesteld. Ik heb er de pee in op de manier waarop. Ik denk dat wij in de eerste helft de momenten niet gepakt hebben om op voorsprong te komen, en als je op deze manier op achterstand komt is het wel een bepalend moment', refereert de trainer van Feyenoord nogmaals op de onterechte corner. 'Hoe dichter je bij een hoofdprijs bent en het lukt niet, hoe groter de tegenslag, en dat voel ik.'