Martina: 'Het is speciaal om in De Kuip te spelen en het Feyenoordshirt te dragen'

Martina: 'Het is speciaal om in De Kuip te spelen en het Feyenoordshirt te dragen'

Cuco Martina maakte zijn debuut voor Feyenoord. De verdediger kwam in de winterstop over van Everton en werd vandaag in de basis geposteerd ten faveure van Jan-Arie van der Heijden.


Hoe voelde het voor Martina om zijn debuut in De Kuip te maken? “Het voelt heel erg goed”, aldus Martina bij FOX Sports, die allang droomde van spelen in De Kuip. “Ja natuurlijk is het een droom om hier te spelen en uiteindelijk is hij uitgekomen. En natuurlijk de overwinning.” Hoe kijkt hij terug op zijn debuut? “Vrij goed, de nul gehouden dat is het belangrijkste.”

Wanneer hoorde Martina dat hij zou spelen? “Gisteren. ” Martina stond niet stijf van de spanning “Er was wel een klein beetje spanning, het is speciaal om in De Kuip te spelen en het Feyenoordshirt te dragen.” Hoe is hij opgevangen in Rotterdam? “Ja erg goed, we hebben een goede spelersgroep, goede trainers en een goede staf.”

Martina werd gehaald nadat Botteghin geblesseerd raakte, de verwachting was dat hij snel basisspeler zou worden. “Dat was de bedoeling ook, maar het is goed als je veel concurrenten hebt.” Er gingen ook geluiden op dat St. Juste centraal zou gaan spelen en Martina rechtsback, is dat gek gedacht? “Nee totaal niet, ik heb afgelopen drie jaar rechtsback gespeeld en St. Juste is natuurlijk ook van nature een centrale verdediger.”

Martina is blij dat Feyenoord gewonnen heeft. “We moesten de wedstrijd van vorige week even rechtzetten en dat hebben we gedaan.”

Lees meer over:

Discussieer mee! 21 reacties

Gast4955264288

Je plaatst een bericht als Gast4955264288