'Dit was een hele belangrijke overwinning'

Feyenoord heeft zaterdagavond met 4-0 gewonnen van promovendus De Graafschap. VI-analist Tom Knipping sprak na de wedstrijd over het spel van Feyenoord. 'Met name na de rust speelde Feyenoord goed, maar ik vond de eerste helft erg tegenvallen', zegt Knipping bij VI Audio. 'Het was een soort [i]walking football[/i], met een erg laag tempo. Dat was opvallend, omdat ze na de wedstrijd tegen Excelsior nog wat recht te zetten hadden.' 'Maar Feyenoord liep er in de tweede helft met een paar snelle goals toch wel makkelijk overeen', vervolgt de analist. 'De aanvallers die scoorden niet, ook al hebben we van Berghuis wel veel gezien vandaag. ' 'Na de 4-0 kon Feyenoord nog verder uitlopen, maar ze maakten er een beetje een trainingspotje van. Dit was wel een hele belangrijke overwinning, aangezien AZ de laatste tijd dichter bij de derde plek aan het komen was', concludeert de journalist.