'Advocaat hoeft alleen nog maar ja-woord te geven, Kuyt in staf'

'Advocaat hoeft alleen nog maar ja-woord te geven, Kuyt in staf'

Dick Advocaat lijkt een aanbieding van Feyenoord op zak te hebben. De 71-jarige Hagenaar is momenteel trainer van FC Utrecht waar zijn contract aan het eind van het seizoen afloopt. Advocaat was eerder de tijdelijke vraagbaak voor Giovanni van Bronckhorst toen Feyenoord in het eerste jaar van de trainer zeven wedstrijden op rij verloor.


Feyenoord hoopt volgens Voetbal International vandaag of morgen Dick Advocaat te overtuigen om trainer te worden, hij krijgt dan een contract voor een jaar. Advocaat staat er voor open, maar wil wel weten wat de mogelijkheden zijn. Feyenoord heeft amper geld om spelers te halen, dat zou nog een zorgelijk iets kunnen zijn voor Advocaat.

In de technische staf zal weinig veranderen, Jean-Paul van Gastel en Denny Landzaat hebben doorlopende contracten en de afkoopsommen kan Feyenoord niet betalen. Wel lijkt Dirk Kuyt in de staf te worden opgenomen. Advocaat kan zo Kuyt de kneepjes van het vak leren waarna Kuyt het een jaar later over kan nemen.

Advocaat wordt vooral geacht de discipline bij Feyenoord aan te halen, de Rotterdammers staan alweer een straatlengte achter op Ajax en PSV. Advocaat moet volgens Feyenoord met zijn staat van dienst dit kunnen doen.

FR-Fans.nl mini poll

Is dit de beste optie voor Feyenoord?

0 stemmen
Lees ook

Advocaat: 'Ik bevestig het niet en ik ontken het niet'

Dick Advocaat lijkt op pole position te liggen voor het trainerschap bij Feyenoord. De trainer van FC Utrecht moet Feyenoord een jaar lang gaan leiden en de discipline bij de Rotterdammers aanhalen. Advocaat zelf weet...

Lees meer over:

Discussieer mee! 208 reacties

Gast1531503837

Je plaatst een bericht als Gast1531503837