Feyenoord moet met lege portemonnee creatief zijn op de transfermarkt

Feyenoord moet met lege portemonnee creatief zijn op de transfermarkt

Feyenoord lijkt zich op te gaan maken voor Dick Advocaat als nieuwe trainer. De 71-jarige Hagenaar zal wanneer hij ja zegt zeker niet in een gespreid bedje terecht komen. De Rotterdammers hebben een lege portemonnee en weinig spelers van waarde.


Giovanni van Bronckhorst zei het afgelopen winter al. "Nieuwe spelers? Er is niets mogelijk op dit moment'', zei de trainer geciteerd door het Algemeen Dagblad. "In die situatie zitten we helemaal niet.''

Feyenoord wilde een jaar geleden Nicolai Jørgensen niet verkopen voor zeventien miljoen, de spits is inmiddels veel minder waard geworden volgens transfermarkt.de, zo zocht het AD uit. Met een waarde van minder dan 10 miljoen zijn alleen Tonny Vilhena en Steven Berghuis nog meer waard.

Feyenoord lijkt dus aankomende zomer weer creatief te moeten zijn, de vorige keer in 2011 kwamen er spelers als Otman Bakkal, Graziano Pellè en Darryl Janmaat. Opvallend is wel dat toen er geld kwam er spelers als Renato Tapia, Michiel Kramer, Simon Gustafson, Marko Vejinovic, Jean-Paul Boëtius en Luis Sinisterra kwamen.

Feyenoord heeft met Orkun Kökcü, Wouter Burger, Calvin Verdonk wel spelers die meer waard kunnen worden, ook Bart Nieuwkoop staat in dit rijtje, maar de verdediger heeft een aflopend contract.

Lees meer over:

Discussieer mee! 66 reacties

Gast4687367371

Je plaatst een bericht als Gast4687367371