Clasie: 'Dat moet toch kunnen? Je ziet dat het kan'

Clasie: 'Dat moet toch kunnen? Je ziet dat het kan'

Feyenoord-huurling Jordie Clasie was na afloop van de gewonnen kraker tegen Ajax een tevreden mens. Niet alleen speelde de middenvelder zelf een goede wedstrijd, hij zag zijn ploeggenoten een wereldpot neerzetten tegen de aartsrivaal.


"De blijdschap is natuurlijk enorm, vooral omdat je met zo'n uitslag wint in de wedstrijd van het jaar. Hier leefden we met z'n allen naar toe, dat merkte je de afgelopen dagen aan alles en iedereen in en rondom Feyenoord."

Op de vraag of het vertrek van Giovanni van Bronckhorst aan het einde van dit seizoen iets extras had losgemaakt bij zijn ploeg antwoordt Clasie: "Nee, dat denk ik niet. Voor zo'n wedstrijd ben je vanzelf gemotiveerd en opgeladen. We zaten natuurlijk niet lekker in onze vel, vooral omdat we heel wat punten onnodig hebben verloren. Maar zo'n overwinning maakt dat weer voor een groot deel goed.

Jordy Clasie heeft dan ook een boodschap aan zijn ploeg: "We moeten ons voor iedere wedstrijd dusdanig voorbereiden alsof we iedere week tegen Ajax of PSV voetballen. Dat moet toch kunnen? Je ziet dat het kan."

Binnenkort speelt Feyenoord weer een thuiswedstrijd tegen Ajax, maar dan in de halve finale van de KNVB beker. Jordy Clasie gelooft in zijn ploeg maar ziet een dergelijk resultaat niet nog een keer op het scorebord verschijnen: "Je weet het maar nooit, maar als je naar vandaag kijkt dan is dit een buitengewoon resultaat. Hier moeten we van genieten, met zijn allen. En de volgende wedstrijd, dan begint alles opnieuw en zullen we ons moeten laten zien, hopelijk zoals vandaag."

Discussieer mee! 9 reacties

Gast5038339065

Je plaatst een bericht als Gast5038339065