'Dat kan de beker niet redden'

'Dat kan de beker niet redden'

Voor Feyenoord staat vanavond een belangrijke wedstrijd op het programma. De Rotterdammers kunnen bij winst op Fortuna Sittard zich plaatsen voor de halve finale van de TOTO KNVB Beker.


Volgens Arman Avsaroglu van de NOS is het de enige prijs die de Rotterdammers nog kunnen winnen. Eerder in het seizoen verloor Feyenoord nog van Fortuna Sittard. "Na die nederlaag is Feyenoord definitief afgehaakt in de strijd om de titel", zegt Avsaroglu tegen de NOS. "Ze dachten: als we alles winnen tot de winterstop doen we misschien nog mee. Maar de overwinning van Fortuna was ook meer dan terecht. Ze hadden gewoon het betere van het spel."

"Ik kan mij ook goed herinneren dat Steven Berghuis, die na afloop interviews moest geven, er verslagen bij zat", zegt Jeroen Elshoff. "Je zag hem denken: we zijn gewoon door Fortuna in De Kuip op ons plek gezet. En het had gewoon erger kunnen zijn dan 0-2. Het was echt een schok voor Feyenoord. Ontzetting ook."

"Volgens mij is het seizoen van Feyenoord nu al totaal mislukt", is Avasaroglu stellig. "Vooraf spraken ze uit dat ze zo lang mogelijk mee wilden doen om de titel. Als je dan al in december uitgeschakeld bent... En dan heb je natuurlijk ook nog de afgang tegen Trencin in de Europa League. Dat kan de beker niet redden."

Discussieer mee! 20 reacties

Gast6682211442

Je plaatst een bericht als Gast6682211442