'Dat hij er weer bij is, is zeker een versterking'

'Dat hij er weer bij is, is zeker een versterking'

Het lijkt er op de Feyenoord geen spelers gaat aantrekken in de winterstop. De Rotterdammers maken met de huidige selectie de competitie af. Ook trainer Giovanni van Bronckhorst verwacht geen versterkingen, wel is hij blij dat Ridgeciano Haps terug is,


"Hij oogt heel fit en fris. Dat hij er weer bij is, is zeker een versterking. We hebben Ridgeciano niet voor niets gehaald. Hij heeft kwaliteiten die het team kan gebruiken en is één van de betere linksbacks in Nederland. Ik ben blij voor hem dat hij deze periode kan afsluiten”, aldus Van Bronckhorst in De Telegraaf.

Haps zelf is erg blij met zijn eerste speelminuten na meer dan een half jaar zonder wedstrijden. "Na zeven maanden moet je weer in je ritme komen”, beseft Haps, die flink heeft afgezien de afgelopen periode. "Het was heel zwaar. Ik ben blij dat ik dit heb overwonnen en hier mijn minuten heb kunnen maken. Ik trainde al twee maanden mee met de groep, maar mocht nog geen wedstrijden spelen. Ik ben blij dat ik die volgende stap nu ook heb gezet.”

Discussieer mee! 22 reacties

Gast7299550236

Je plaatst een bericht als Gast7299550236