Feyenoord-talent zeer gewild in Premier League

Feyenoord-talent zeer gewild in Premier League

Als we de media mogen geloven zal Feyenoord wederom een groot talent kwijtraken aan een topclub uit de Premier League. Volgens het Algemeen Dagblad heeft Chelsea verregaande belangstelling getoond voor de talentvolle centrale verdediger van Feyenoord O17, Melayro Bogarde. De verwachting is dat de transfer snel zal worden afgerond.


Volgens de hoofdopleidingen van Feyenoord, Richard Grootscholten, stonden zo'n beetje alle topclubs in de rij voor Bogarde, die afgelopen seizoen nog een toezegging had gedaan aan Feyenoord om dit jaar voor Feyenoord O19 te zullen spelen, onder leiding van beginnend trainer Dirk Kuyt.

"Of Melayro naar Chelsea vertrekt? Wij horen die geruchten ook", vertelt Grootscholten tegen Algemeen Dagblad. "De situatie is zo: wij kunnen spelers pas vastleggen als ze minimaal 16 jaar oud zijn. We hebben inmiddels verschillende talenten een contract voorgeschoteld en alleen Melayro heeft het contract nog niet getekend. Het is nu aan hem, wij kunnen alleen afwachten."

In Engeland gaat men er gewoon vanuit dat Bogarde volgend seizoen "gewoon" bij Chelsea zal gaan spelen. Mocht dat inderdaad het geval zijn, dan zal dit verhaal identiek zijn aan dat van Joshua Zirkzee, die destijd zijn contract bij Feyenoord ook niet wilde tekenen en inmiddels voetbalt bij de jeugd van Bayern München.

Discussieer mee! 67 reacties

Gast5946737931

Je plaatst een bericht als Gast5946737931