Feyenoord zoekt naar oplossing voor gebrek aan voetbal

Feyenoord zoekt naar oplossing voor gebrek aan voetbal

Feyenoord is zoekende naar een oplossing voor de problemen van dit seizoen. Feyenoord lijkt in scorend opzicht te veel afhankelijk van Nicolai Jørgensen en Steven Berghuis. Daarnaast is de verdediging zeer kwetsbaar gebleken, waardoor elke wedstrijd minimaal twee keer gescoord moet worden, dat concludeert het Algemeen Dagblad. Maar wat zou er moeten veranderen?


Feyenoord heeft vijf geblesseerde verdedigers, daarnaast zijn spelers als Michiel Kramer, Bilal Basaçikoglu en Kevin Diks inmiddels niet meer serieus in beeld als basisspelers. Dat zorgt er voor dat Feyenoord tegen Heerenveen kon beschikken over veertien volwaardige selectiespelers. Daarbij zijn twee keepers en de spelers op de bank die ook basisspeler zouden kunnen zijn, Jens Toornstra en Jean-Paul Boëtius, zijn niet in de vorm van hun leven. De andere bankzitters, Justin Bijlow, Emil Hansson en Lutsharel Geertruida zijn nog piepjong.

Feyenoord lijkt in de moeizame wedstrijden vooral creativiteit en diepgang te missen. Binnen de selectie lijkt er niet direct een oplossing voor deze punten. Feyenoord werd afgelopen week voorzichtig in verband gebracht met Zakria Labyad, die zelf aangaf klaar te zijn voor een stap richting de top van Nederland, die de nodige creativiteit zou kunnen brengen. Het Algemeen Dagblad ziet in Deroy Duarte van Sparta een speler, ook al is hij erg jong, iemand die voor diepgang zou kunnen zorgen bij Feyenoord. De vraag reist echter of Feyenoord na een zomer vol uitgave van geld wel weer wil gaan investeren in de selectie.

Discussieer mee! 150 reacties

Gast9008565402

Je plaatst een bericht als Gast9008565402