Legioen twijfelt: 'Hulp voor Van Bronckhorst of niet?'

Legioen twijfelt: 'Hulp voor Van Bronckhorst of niet?'

Feyenoord is bezig aan een zeer zwakke reeks in de Eredivise. De club uit Rotterdam-Zuid speelde vanmiddag in de hoofdstad van Zuid-Holland teleurstellend met 2-2 gelijk en morste weer dure punten in de titelrace.


We hebben met een poll de mening gevraagd van de bezoekers van FR-Fans.nl of Giovanni van Bronckhorst hulp nodig heeft van een adviseur. De uitslag van deze poll was net in het voordeel van de nee partij. 46% van de stemmers stemde voor en 54% van de stemmers stemde tegen het feit dat Van Bronckhorst een adviseur nodig heeft. Hieronder volgen er een aantal uitspraken van de bezoekers.

Gast690802051 had een duidelijke mening: 'Gio is geen goede coach. De afgelopen twee seizoenen was Dirk Kuyt gewoon de man wie alles bepaalde en waar men naar luisterde.

Gast1251847883 had daarentegen een hele andere mening. Hij zei:'Wat een onzin. Jørgensen is lang geblesseerd geweest. Verder 4 centrale verdedigers geblesseerd. De nieuwe sterren brengen het ook nog niet. Gio ziet het goed. Ooit nog iets vernomen van Kazim, Tevrede, Achabar en nu Woudenberg. In Gio We Trust.

Durk had ook een hele duidelijke conclusie: 'Gio kan niet anders dan dit weigeren, om de simpele reden dat dit voor hem een brevet van onvermogen zou betekenen. Hij heeft 2 secondanten naast hem, kost al genoeg, zal hij ook beseffen.
Als iets niet ( meer ) werkt, weet een ieder wat het gevolg zal zijn.'

Discussieer mee! 120 reacties

Gast299439431

Je plaatst een bericht als Gast299439431