Bosvelt: 'Maar dit is natuurlijk nog specialer'

Bosvelt: 'Maar dit is natuurlijk nog specialer'

Feyenoord neemt het woensdag op tegen Manchester City. Voor voormalig speler van beide clubs Paul Bosvelt een bijzonder duel. Bosvelt kijkt er naar uit. “Een paar jaar geleden ben ik naar FC Twente-Manchester City geweest, maar dit is natuurlijk nog specialer. Het is een mooie loting, heel zwaar. Ik kijk er echt naar uit om aanwezig te zijn bij beide wedstrijden."


Bosvelt vertrok destijds van Feyenoord naar Manchester City. Destijds nog een echte volksclub die vooral als middenmoter acteerde in de Premier League. ”Het is nu wat killer en zakelijker, een tegenpool van de vereniging zoals die destijds werd gerund", zei hij eerder al in de VARA-gids. "Ik ben een aantal keren teruggeweest. Maar elke keer als ik er ben, merk ik ook dat het niet meer de club is waarvoor ik gespeeld heb", vertelt Bosvelt tegenover NOS.

Manchester City wil graag dit seizoen de Champions League winnen, toch acht Bosvelt Feyenoord in De Kuip niet kansloos. “Je zal in deze groep meerdere keren moeten stunten. Ik denk wel dat Feyenoord een ploeg heeft die lastig te verslaan is, al is het wel een smetje dat Nicolai Jørgensen geblesseerd is. Maar dan nog... het team laat zien heel compact en volwassen te kunnen spelen. Dat hebben ze wel nodig."

Discussieer mee! 9 reacties

Gast1614600601

Je plaatst een bericht als Gast1614600601