Oud-Feyenoorders | Dessers schiet Rangers naar de finale

Bron: FR-Fans.nl

In de rubriek ‘Oud-Feyenoorders in het Buitenland’ maakt FR-Fans.nl wekelijks een overzicht van de resultaten van onze oude bekenden. Feyenoord won zondag de bekerfinale met 1-0 van NEC Nijmegen. De Rotterdammers konden voor het tweede jaar op rij weer feestvieren, ditmaal met de dennenappel. Benieuwd of de Oud-Feyenoorders ook feest konden vieren na de wedstrijd?

Engeland

Tyrell Malacia zag zondag zijn teamgenoten de halve finale van de FA Cup met strafschoppen winnen van Coventry. Malacia zat nog niet bij de wedstrijdselectie door een langdurige blessure. Manchester United neemt het in de finale op tegen Manchester City.

Marcos Senesi en Luis Sinisterra verloren zondag de uitwedstrijd met 3-1 van Aston Villa. Senesi begon in de basis en speelde 63 minuten. De verdediger won ongeveer 50% van zijn duels en haalde een passnauwkeurigheid van 68%. De Argentijn kreeg nog een gele kaart en haalde een 6.4 op Sofascore. Sinisterra zat niet bij de wedstrijdselectie door een blessure. Bournemouth staat op plaats dertien in de Premier League.

Gustavo Hamer verloor zaterdag de thuiswedstrijd met 1-4 van Burnley. Hamer wist het enige doelpunt te maken, maar moest het veld in de 78e minuut verlaten met een blessure. De middenvelder haalde nog een passnauwkeurigheid van 74% en kreeg een 7.4 via Sofascore. Sheffield United staat op de laatste plaats en is bijna zo goed als zeker gedegradeerd.

Portugal

Orkun Kökçü speelt vanavond om 21.15 uur de uitwedstrijd tegen Farense.

Schotland

Cyriel Dessers en Danilo wonnen zondag de halve finale met 2-0 van Hearts. Dessers speelde 90 minuten en scoorde daarin twee keer. Verdere statistieken over deze wedstrijd zijn niet bekend. Rangers FC neemt het in de finale op tegen Celtic.