Slot komt met update over stand van zaken van overstap naar Liverpool FC

Slot komt met update over stand van zaken van overstap naar Liverpool FC

36 reacties 36
Bron: Feyenoord.nl
Foto: VK Sportphoto

Arne Slot heeft er nog steeds alle vertrouwen in dat hij de nieuwe trainer zal worden van Liverpool FC, zo meldt Slot tijdens de persconferentie die werd uitgezonden op Feyenoord ONE.

Slot kreeg vrijdagmiddag direct de vraag over de status rondom Liverpool FC. 'Wat je volgens mij mee krijgt, dat er nog steeds niks officieel bevestigd is', aldus Slot tijdens de persconferentie die werd uitgezonden op Feyenoord ONE. De trainer van de Rotterdammers wijst naar het embleem op zijn borst van Feyenoord.

De trainer van de Rotterdammers was de afgelopen dagen niet in Engeland, zo bevestigde Slot vrijdagmiddag. Wel is hij op vakantie geweest in Italië. Uiteindelijk wilde Slot niet verder in gaan op de geruchten rondom Liverpool FC, alleen dat hij er alle vertrouwen in heeft dat het rond zal komen.

Liverpool FC zou in Slot de ideale opvolger zien van Jürgen Klopp, die aan het einde van dit seizoen zal vertrekken bij de Engelse topclub. Slot is bezig aan zijn derde seizoen in Rotterdam. Daarin is hij erg succesvol geweest. In zijn eerste seizoen behaalde hij de finale van de Conference League. Daarin verloor Feyenoord van AS Roma. Vorig seizoen werden de Rotterdammers kampioen van Nederland. Dit seizoen wist Feyenoord, na winst op NEC Nijmegen, de TOTO KNVB Beker te winnen.

Lees meer over
Lees ook