jwm

jwm jwm

Activiteiten

Laatste 25 berichten geplaatst door jwm

jwm heeft op 10-07-2020 09:24 gereageerd op het nieuwsbericht:
Oud-Feyenoorder Kalou tekent contract bij nieuwe club

Zou inderdaad een prima aanwinst zijn om samen met Petrovic te pionnen uit te zetten.


jwm heeft op 10-07-2020 07:29 gereageerd op het nieuwsbericht:
Nog geen VAR in Europa League groepsfase volgend seizoen

Was het maar gerobotiseerd, wanneer je genoeg data tegen een AI model aangooit zal het minder fouten maken dan de - in vele gevallen - 2de of 3de niveau scheidsrechters. ManU vs. Aston Villa VAR moment gezien? Dat kan toch nooit de bedoeling van een VAR zijn. VAR moet enkel voor de Henry handsballen en Wamberto buitenspel situaties zijn en verder moet je het spel over laten aan de scheidrechter. Ingrijpen op 50/50 gevallen leidt enkel tot twijfel en wanneer de VAR er helemaal naast zit - wat dus gebeurd - stopt elke geloofwaardigheid van het systeem.


jwm heeft op 10-07-2020 02:01 gereageerd op het nieuwsbericht:
Robben facetimede Diemers: 'Hij wilde dat ik voor FC Groningen zou kiezen'

Onze club kennende, gebeurd dat tegen ons. Dat is ook zeven van de tien keer het geval wanneer een speler van Feyenoord - die nog geen deuk in een pakje boter trapt - elders gaat ballen. Goed, andersom hebben we het ook mogen beleven; zo hadden we ooit Anthony Lurling (niet te verwarren met lulring) die van matennaaier naar volksheld uitgroeide door in de wedstrijd tegen Vitesse diep in blessuretijd te scoren.


jwm heeft op 09-07-2020 15:52 gereageerd op het nieuwsbericht:
De toonaangevende jeugdopleiding van Feyenoord

Die zijn er wel degelijk geweest de afgelopen jaren maar die willen liever ergens een kans krijgen dan op af en toe een maandagavond tegen een balletje te trappen. Het nieuwe -21 zal ook niet direct zijn vruchten afwerpen; het roer moet om op technisch bestuurlijk niveau en Arnesen lijkt een goede aanzet te geven maar dat heeft tijd nodig.


jwm heeft op 09-07-2020 10:34 gereageerd op het nieuwsbericht:
'Feyenoord kent eerste tegenstanders in nieuwe seizoen'

Wanneer je tegen het nieuwe stadion bent, ben je niet automatisch voor Red de Kuip. Vele tegenstanders zijn voor een nieuw stadion maar niet onder de huidige condities. Het stadion kost teveel (mede veroorzaakt door de locatie) en brengt voor de BVO Feyenoord te weinig op. Breng daar een oplossing in en plots zullen er veel meer supporters zijn die liever vandaag dan morgen zullen verkasssen naar een nieuw onderkomen.


jwm heeft op 09-07-2020 10:23 gereageerd op het nieuwsbericht:
Robben facetimede Diemers: 'Hij wilde dat ik voor FC Groningen zou kiezen'

34 - wellicht ben je in de war met Hans de Zeeuw. Zoals gast 40 zegt was het aannemelijker geweest wanneer hij PSV als alternatief had gekozen. Robben heeft inderdaad helemaal niets met Feyenoord.


jwm heeft op 09-07-2020 02:59 gereageerd op het nieuwsbericht:
Robben facetimede Diemers: 'Hij wilde dat ik voor FC Groningen zou kiezen'

Robben gaat toch niet bij Feyenoord zijn carriere afsluiten? Hij is geboren en getogen in het noorden en dankt zijn carriere aan zijn eerste jaren bij Groningen, dan is het logisch dat daar de cirkel rond is. Goed, nu speelt Diemers met Berghuis. Die kan nog wat langer mee dan Robben.


jwm heeft op 08-07-2020 08:26 gereageerd op het nieuwsbericht:
'Senesi mag alleen voor recordbedrag vertrekken'

‘Advocaat zou volgens Voetbal International dan ook aangedrongen hebben bij Frank Arnesen dat Senesi alleen voor de hoofdprijs verkocht mag worden. Die is minimaal 20 miljoen volgens’ Volgens ..? De Feyenoord watchers worden blijkbaar liever niet meer bij naam genoemd? :-)


jwm heeft op 08-07-2020 08:22 gereageerd op het nieuwsbericht:
Tyrell Malacia mist voorbereiding op nieuwe seizoen door blessure

Met regelmaat in het reactie gedeelte te vinden, zijn gastennummer ontschiet me even. Verder veel thuis voor de buis en af en toe met de hond eruit.


jwm heeft op 08-07-2020 08:20 gereageerd op het nieuwsbericht:
Tyrell Malacia mist voorbereiding op nieuwe seizoen door blessure

Jammer voor dit ventje, het komende seizoen is toch een beetje het jaar van de waarheid voor hem. Hopelijk snel weer van de partij.


jwm heeft op 08-07-2020 08:18 gereageerd op het nieuwsbericht:
Grootscholten: ‘Een deel was tegen welke verandering dan ook.’

Na het vertrek van Brard zijn de heren Gudde en van Geel nooit in staat gebleken de opleiding op niveau te houden. Wim Jonk was destijds beschikbaar, ik ga niet beweren dat hij er was ingestapt maar de de directie vond het belangrijker om (wederom) vrindjes aan een baantje te helpen.


jwm heeft op 08-07-2020 03:19 gereageerd op het nieuwsbericht:
Petrovic: 'Als hij belt en hij is trainer van Kozakken Boys dan zeg ik altijd 'ja''

Voordeel: iedereen is lyrisch over Dick en zijn resultaten. Zijn visie brengt hij over op Petrovic die voor hem de veldtrainingen kan doen, daarmee blijft Dick zijn stempel op het team drukken. Voordeel: wanneer Dick stopt dan vertrekt Petrovic ook weer en komt er een nieuwe staf die niet met een erfenis van een ander hoeft te werken. Voordeel: Petrovic is beschikbaar, kost niet veel en weet de toiletten in de Kuip te vinden.


jwm heeft op 08-07-2020 03:12 gereageerd op het nieuwsbericht:
Valentijn Driessen is onder de indruk van Feyenoord

Die voorspellingen zijn inderdaad legendarisch, maar zeg zelf; hoeveel goede wedstrijden heb jij Moura zien spelen? Daarbij is televisie met gewaagde uitspraken 10 keer leuker dan 'achteraf wijsneusjes' die op maandag ochtend alles beter weten.


jwm heeft op 08-07-2020 03:07 gereageerd op het nieuwsbericht:
Grootscholten: ‘Een deel was tegen welke verandering dan ook.’

Er zal best een kern van waarheid inzitten en het is ook niet zo verwonderlijk wanneer je een nobody tussen ex betaalde profs neerzet. De man zelf daarnaast heeft geen spiegel in huis en enige vorm van zelfkennis is hem vreemd; dan is samenwerking niet mogelijk. Daar waar veranderprocessen moesten worden doorgevoerd stak hij geen hand uit, dat moesten ingehuurde consultants van dure externe organisaties doen. Tsja, dan ben je in de voetballerij snel uitgekakt. Dat hij tevens maar blijft natrappen - staat rood op - zegt ook meer over Grootscholten dan de trainers bij Feyenoord waarmee hij niet door een deur kon. Samen met zijn vrindje Gudde - die kende hem nog van Excelsior (de amateurs wel te verstaan) en van Geel heel de jeugdopleiding naar de kloten geholpen.


jwm heeft op 08-07-2020 02:57 gereageerd op het nieuwsbericht:
'Enige nog actieve Feyenoorder op weg naar Wembley'

Dat hij 'op aanraden van' kwam, dat zegt ook genoeg over het netwerk van de voormalige TD :-)


jwm heeft op 07-07-2020 13:33 gereageerd op het nieuwsbericht:
'Enige nog actieve Feyenoorder op weg naar Wembley'

@feye1908 Je reactie omtrent Kelly kan ik me helemaal in vinden, dit in tegenstelling tot de reactie inzake Kazim Richards; van Geel haalde hem zonder hem ooit in actie te hebben gezien. Zoals jezelf zegt, zijn statistieken waren niet geweldig, dan is het een tegenstrijdigheid om te zeggen dat hij het niet zo onverdienstelijk heeft gedaan. Enkele van zijn doelpunten waren bovendien van kolderriek niveau, scoren omdat de bal tegen hem aan werd geschoten. Ik herinnerer me 1 kopbal en voor de rest enkel drama, dat terwijl Feyenoord twee spitsen had die voor Kazim niet onder deden. Maar goed, van Geel moest en zou proberen Koeman na te doen met het succes van Pelle, maar zoals gewoonlijk - gegokt en verloren. Met het geld dat verkwanseld werd kon Feyenoord instappen in de pyramide maar ook daar was de voormalige TD tot drie maal toe te eigenwijs voor. Om terug te komen op Kazim, voor Feyenoord maar liefst 13 clubs in 13 jaar tijd. Na Feyenoord 6 clubs in 5 jaar tijd. Transfervrij bij Feyenoord vertrokken nadat zijn kontrakt ontbonden werd.


jwm heeft op 07-07-2020 02:20 gereageerd op het nieuwsbericht:
'Enige nog actieve Feyenoorder op weg naar Wembley'

Kun je nagaan hoe schandalig het is dat van Geel een dergelijke beslissing nam over Kazim Richards, die grap kostte Feyenoord ruim 2 miljoen.


jwm heeft op 05-07-2020 09:53 gereageerd op het nieuwsbericht:
Petrovic over band met Advocaat: 'Ik ben niet bevriend met de trainer, maar met de mens Dick Advocaat'

We hebben je niet gehoord toen Gudde met Grootscholten kwam aanlopen en van Bronckhorst zijn vriend Landzaat van AZ ophaalde om assistent te worden en nu is het een incestueuze zooi? Dick zit er nog een jaar, Bakkati is vertrokken en hij heeft 2 veldtrainers nodig. Stopt Dick vertrekt Petrovic ook weer. Trainersstaf is kompleet en de spelersgroep is dat nagenoeg en de transferwindow is nog nauwelijks begonnen; dan heb je het gewoon prima voor elkaar met de beperkte middelen die voorhanden zijn. Vertel eens, wie is de ideale assistent van Dick wetende dat hij naar een jaar weer kan verkassen?


jwm heeft op 04-07-2020 03:06 gereageerd op het nieuwsbericht:
De Limburger: 'Linssen alsnog naar Feyenoord'

Photoshop voor beginners?


jwm heeft op 03-07-2020 09:43 gereageerd op het nieuwsbericht:
'Conteh een ruwe diamant die nog flink gepolijst moet worden'

Duitse clubs kijken wellicht naar een ander segment en hebben ook meer te besteden. Zeker de grote clubs gaan liever voor spelers die zich reeds hebben bewezen want die zijn nodig om aan de top te blijven. Zo pakt Bayern Munchen Sane, Dortmund lijft Haaland in en Arnesen cs. doen het met Conteh. Los daarvan kan het ook goed scoutingswerk zijn en is Feyenoord bereid om een klein risico te nemen gezien zijn recente blessure. Dat risico is alweer beduidend minder geworden omdat hij uitvoerig medisch gekeurd is. Tevens gaf Arnesen de kanttekening dat deze jongen de tijd krijgt om wedstrijdfit te geraken en zich te bewijzen als aanswinst voor de club. Je moet wat, er is tevens een -21 elftal wat gevuld moet worden en Feyenoord moet zo snel mogelijk doorstromen naar de KKD.


jwm heeft op 03-07-2020 03:03 gereageerd op het nieuwsbericht:
VIDEO | Frank Arnesen over Fer, Kökcü en Conteh

Zo, dat is nog eens wat anders dan op de tenen wippend met rode vlekken in de nek iemand te woord te staan.


jwm heeft op 03-07-2020 02:51 gereageerd op het nieuwsbericht:
KNVB kan flink stadionverbod geven bij niet naleven COVID-19 regels

'flink stadionverbod', de kop gaf mij de indruk dat het om enkele jaren kan gaan; wat blijkt, maximaal 3 maanden.


jwm heeft op 03-07-2020 02:48 gereageerd op het nieuwsbericht:
'Conteh een ruwe diamant die nog flink gepolijst moet worden'

Dat zijn de woorden die VI erop plakt om zodoende voldoende clicks op het artikel te krijgen. Ook wel click-bait genoemd, daar blinken ze in uit.


jwm heeft op 02-07-2020 12:18 gereageerd op het nieuwsbericht:
Dit is het nieuwe uittenue van Feyenoord voor seizoen 2020-2021

Ik zag onlangs een 'leaked' shirt in groen, dat vond ik wel kek. Dit is niet bepaald mijn kopje thee. Ik houd meer van traditionele smaken zoals English Breakfast en Earl Grey. Dit is meer aardbeien thee, al die vruchten smaakjes, dat kan ik geen thee noemen. En dan die marketing tekst erom heen; 'het nieuwe uittenue is, net als de traditionele driekleur in het thuistenue, zo een mix van rood, wit en zwart - maar dan in een moderne, progressieve interpretatie' Ik vraag me af wie de pusher van de LSD is, bizar goeie dope. Wanneer het shirt net zo goed was had het er - in mijn optiek - stukken beter uitgezien. Goed, misschien is dat groen 'gelekte' shirt wel het tenue voor Europa. Zit er toch nog wat goeds aan te komen.


jwm heeft op 01-07-2020 15:58 gereageerd op het nieuwsbericht:
Wel of geen BeNeLiga? 'België heeft geen Feyenoord, PSV of Ajax'

Die tips zijn - naar ik aanneem - van toepassing wanneer je buiten de deur van bil gaat? on all four is nog wel te doen en met een beetje fantasie lukt ‘recht toe recht aan’ ook nog wel. Een beetje creativitiet zou het RIVM (geen idee wat dat is) geen kwaad doen.