OFFICIEEL | Wellenreuther verlengt contract bij Feyenoord

OFFICIEEL | Wellenreuther verlengt contract bij Feyenoord

29 reacties 29
Bron: Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

Timon Wellenreuther heeft zijn handtekening gezet onder een nieuw contract, zo meldt Feyenoord op de website. De doelman ligt nu vast tot medio 2027.

Eerder lag Wellenreuther vast tot medio 2025, maar heeft nu zijn contract met twee seizoenen verlengd. Het is de vraag wie er aankomend seizoen eerste keeper wordt. Die strijd zal hoogstwaarschijnlijk gaan tussen Justin Bijlow en Wellenreuther. Bijlow is momenteel actief op het EK in Duitsland. Hij maakte nog geen speelminuten.

Wellenreuther is blij met zijn contractverlenging. ‘De afgelopen twee seizoenen waren fantastisch,’ aldus Wellenreuther op de website van Feyenoord. ‘De steun van het publiek, het vertrouwen dat ik voel vanuit de club en de staf: dat waren stuk voor stuk belangrijke redenen voor mij om bij Feyenoord te willen blijven. Ik heb hier al veel mooie momenten meegemaakt, vorig seizoen nog met het spelen van de bekerfinale, en ik kijk er naar uit om de komende jaren nog meer successen te behalen.’

Wellenreuther gaat beginnen aan zijn derde seizoen bij Feyenoord. Hij maakte in de zomer van 2022 op huurbasis de overstap naar de Rotterdammers vanuit RSC Anderlecht.

Lees ook
Lees ook