VI: 'Wieffer krijgt toestemming van Feyenoord om te praten met Brighton & Hove Albion FC'

VI: 'Wieffer krijgt toestemming van Feyenoord om te praten met Brighton & Hove Albion FC'

58 reacties 58
Bron: Vi.nl
Foto: VK Sportphoto

Volgens Martijn Krabbendam van Voetbal International heeft Feyenoord toestemming gegeven aan Mats Wieffer om te praten met Brighton & Hove Albion FC, zo meldt Krabbendam op X. De middenvelder van Feyenoord kan nu gaan praten over de persoonlijke voorwaarden.

Als dit is afgerond, dan kan de Premier League club zich gaan melden bij Feyenoord. De verwachting is dat er snel een definitief akkoord komt, zo meldt Voetbal International donderdagmiddag.

Wieffer zou zelf open staan voor een vertrek bij Feyenoord. De middenvelder, die ook international is geworden bij Oranje, speelde tot op heden twee seizoen in De Kuip. In de winter wilde Atlético Madrid Wieffer overnemen, maar toen stak Feyenoord daar een stokje voor. Nu zouden de Rotterdammers wel willen meewerken aan een transfer.

Feyenoord nam Wieffer over van Excelsior Rotterdam. De stadsgenoot zou nu ook gaan meeprofiteren bij een eventuele transfer van de middenvelder naar Brighton & Hove Albion FC, waar het met Yankuba Minteh een oude bekende treft.

Lees ook
Lees meer over
Lees ook