'Brighton & Hove Albion FC trainer ziet komst Wieffer wel zitten'

'Brighton & Hove Albion FC trainer ziet komst Wieffer wel zitten'

Volgens Fabrizio Romano is Brighton & Hove Albion FC de gesprekken gestart met de zaakwaarnemers van Mats Wieffer, zo meldt Romano op X. Hij is opgenomen in de shortlist van de club. Ook AC Milan zou de middenvelder van Feyenoord volgen. Trainer Fabian Hürzeler zou goedkeuring hebben gegeven.

Wieffer staat al langer in de belangstelling van Brighton, maar de interesse lijkt steeds serieuzere vormen aan te nemen. Of de middenvelder zelf ook interesse heeft in een vertrek is nog niet bekend.

Wieffer stapte twee jaar geleden over van Excelsior naar Feyenoord. Na een moeilijk half jaar heeft hij zich in de basis gespeeld en lijkt onmisbaar voor het elftal. Afgelopen winter kon hij al vertrekken naar Atlètico Madrid.

Twee seizoenen Feyenoord

Wieffer speelde tot nu toe twee seizoenen voor Feyenoord. In die seizoenen speelde hij 54 wedstrijden in de Eredivisie scoorde 6 goals en gaf 8 assists. Ook speelde hij diverse wedstrijden in Europa. 

Hij werd aangetrokken voor 575.000 euro van stadsgenoot Excelsior. Volgens transfermarkt.nl vertegenwoordigt hij nu een marktwaarde van 30 miljoen euro.

Lees ook