Vejinovic keert terug bij Feyenoord

Vejinovic keert terug bij Feyenoord

16 reacties 16
Bron: Heracles.nl
Foto: Pro Shots

Marko Vejinovic stopt als profvoetballer. De middenvelder was actief bij Heracles Almelo maar hangt zijn schoenen aan de wilgen. 

De club uit Almelo meldt op de Clubwebsite Heracles.nl dat Vejinovic terugkeert naar Feyenoord als jeugdtrainer bij de Feyenoord Academy. Hij gaat aan de slag als assistent trainer bij Feyenoord onder 16.

“Met een zwaar maar dankbaar hart neem ik afscheid van mijn carrière als profvoetballer”, vertelt Vejinović. “Jarenlang heb ik met passie, inzet en trots op het veld gestaan. Voetbal is en blijft mijn grote liefde, en hoewel mijn tijd als speler nu ten einde komt, markeert dit ook een nieuw begin. Met veel enthousiasme begin ik mijn trainerscarrière bij Feyenoord. Ik ben vastberaden om mijn ervaring, tactisch inzicht en liefde voor het spel over te brengen aan de volgende generatie voetballers. 

Ik wil iedereen bedanken, waaronder Heracles Almelo en de fans, die mij altijd onvoorwaardelijk hebben gesteund tijdens deze reis. Dit is geen vaarwel maar een tot ziens!”

 

Lees meer over
Lees ook