'FC Dordrecht huurt aanvaller opnieuw van Feyenoord'

'FC Dordrecht huurt aanvaller opnieuw van Feyenoord'

Bron: 1908.nl
Foto: Pro Shots

Afgelopen zomer nam Feyenoord Korede Osundina over van alliantieclub Orange County. De linksbenige aanvaller die zowel op de vleugels als in de spits uit de voeten kan, werd afgelopen seizoen verhuurd aan FC Dordrecht. 

Osundina maakte in Dordrecht veel speelminuten en lijkt volgens 1908.nl ook volgend seizoen weer verhuurd te worden aan de Schapenkoppen. Dordrecht is reeds begonnen aan de voorbereiding en ook de aanvaller is opgedoken bij de training, wat de geruchten versterkt. 

Bij FC Dordrecht is Melvin Boel de nieuwe hoofdtrainer. De van Feyenoord onder 21 overgekomen Boel neemt de leiding in Dordrecht over van Michele Santoni. Santoni vertrok na een geweldig seizoen naar Triestina in Italië. 

Huurlingen

Vorig jaar had FC Dordrecht een nauwe samenwerking met Feyenoord. De club had veel huurlingen van Feyenoord en dat heeft ze geen windeieren gelegd. De Schapenkoppen werden regelmatig geprezen om hun veldspel, dat soms zelfs het beste van de Keukenkampioen Divisie werd genoemd. De kans lijkt groot dat ook komend seizoen weer enkele spelers naar Dordrecht vertrekken op huurbasis.

Lees ook