'Sahin aast op Feyenoord verrassing en zet nog twee voormalige targets op zijn lijstje'

Feyenoord heeft met het aanstellen van Brian Priske definitief niet gekozen voor Nuri Sahin. De voormalig assistent van Borussia Dortmund is op zijn beurt onlangs aangesteld als hoofdtrainer van Dortmund. 

De Turks/Duitse middenvelder van weleer heeft daarbij direct een transferlijstje ingediend. De nummer vijf van de Bundesliga wil een beter seizoen in de nationale competitie. Bovenaan het lijstje van Sahin prijken de namen van Ferdi Kadioglu, Jerdy Schouten en Yankuba Minteh. De twee eerstgenoemde namen stonden ooit op het scoutingslijstje van Feyenoord, de Gambiaanse vleugelflitsers was in het afgelopen seizoen één van de revelaties van Feyenoord.

Het is geen geheim dat Newcastle United vanwege de Financial Fair Play regels voor een goede prijs afscheid wil nemen van Minteh. De Gambiaan wil voor zijn kans gaan bij de eerste ploeg van Newcastle United. Malen en Adeyemi mogen vertrekken en ook voor een vertrek van Jaden Sancho wordt gevreesd, Minteh zou dan de opvolger zijn, zo weet Patrick Berger op X.com (voormalig Twitter) te melden. Berger is werkzaam bij Sky Sport DE. Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten