Feyenoord Festival dit jaar op 21 juli

Het Feyenoord Festival wordt dit jaar gehouden op zondag 21 juli. Dit jaar staat de dag in het teken van 'Skills Challenge', zo meldt Feyenoord op de website. Je kunt jouw eigen skills testen tijdens een van de vele voetbalactiviteiten of genieten van de skills die voorbijkomen in de Voetbalshow.

Ook mag dit jaar de helikopter niet ontbreken. Daaruit stappen traditiegetrouw de nieuwe aanwinsten op de middenstip van De Kuip. Verder wordt de rest van de selectie op een verrassende manier gepresenteerd.

Ook voorafgaand aan de spelerspresentatie hoef je tijdens het Feyenoord Festival je niet te vervelen. Er wordt rondom het stadion van alles georganiseerd.

Het bezoeken van de 'Open Dag: Feyenoord Festival', blijft gratis. Wel heb je deze editie een ticket nodig om toegang te krijgen. Er geldt een maximumcapaciteit en er wordt de regel 'vol is vol' gehanteerd, dit vanwege de veiligheid. Er zal namelijk een constante in- en uitstroom van bezoekers zijn. Het is dus aan te raden om op tijd te komen naar het Feyenoord Festival. Tickets kun je gratis bestellen in de Online Ticketshop. Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten