'Nieuwe vraagprijs Stengs bekend'

'Nieuwe vraagprijs Stengs bekend'

Het speculeren over uitgaande en inkomende transfers is al een tijdje bezig. Over Calvins Stengs werd al eerder gezegd dat hij door Lazio Roma gewild zou zijn. Corriere Dello Sport heeft het nu over een ander bedrag dat Feyenoord zou moeten ontvangen voor de veelzijdige speler.

Stengs zou 20 miljoen euro kosten, geeft de website aan. Zij denken ook dat Lazio voor een bedrag, inclusief bonussen, gaat van rond de 15 miljoen om Feyenoord te verleiden de aanvallende middenvelder annex buitenspeler te laten gaan.

Stengs zou de opvolger moeten zijn van Luis Alberto en de Nederlander viel op door zijn goede spel. De 25-jarige speler scoorde in de eredivisie 6 goals en wist 14 assists af te leveren. Daarnaast was hij ook eenmal trefzeker in de Champions League en werd er vanuit zijn pass ook gescoord.

De Nederlander, geboren in Nieuw-Vennep, werkte lang samen met Arne Slot. Slot en Stengs werkten bij AZ en Feyenoord samen. Na AZ maakte Stengs een uitstapje naar OGC Nice, Frankrijk, maar werd hij ook verhuurd aan het Belgische FC Antwerp. In 2023-2024 kwam Stengs voor 6 miljoen euro over naar Feyenoord.

Lees ook
Lees ook