'Lazio heeft Stengs op de korrel, Feyenoord noemt vraagprijs'

'Lazio heeft Stengs op de korrel, Feyenoord noemt vraagprijs'

Feyenoord betaald mogelijk de prijs voor het goede seizoen en het vertrek van Arne Slot. De Rotterdammers hebben veel spelers waar interesse in is vanuit Europa. Ook Calvin Stengs heeft zich in de kijker gespeeld.

Volgens Carriere Dello Sport heeft Lazio Roma de jacht geopend op Stengs. De middenvelder die onder Slot weer helemaal is opgeleefd ziet de ogen van Lazio op zich gericht. De Italiaanse club zoekt een opvolger voor Luis Alberto.

Feyenoord zou voor Stengs zo'n 15 miljoen euro verlangen, terwijl Lazio voor nu niet verder wil gaan dan 10 miljoen euro plus bonussen. De Italianen zouden in januari al interesse hebben gehad toen Sarri nog de trainer was. Lazio kijkt echter ook naar andere spelers. 

Engelse interesse

De reden dat Lazio niet volledig durft af te gaan op een komst van Stengs zou volgens de roze krant de interesse uit Engeland zijn. Engelse clubs zijn veel kapitaalkrachtiger en dat kan een obstakel vormen. 

Slot

Het vertrek van Slot is een hardgelach voor Stengs. De middenvelder sprak eerder al uit een goede band te hebben met de trainer. Ze kenden elkaar nog uit de tijd van AZ en Slot maakte zich hard voor de komst van de middenvelder naar Feyenoord. 

Lees ook