Priske onder de indruk: 'Direct bezig met invulling selectie'

Feyenoord lijkt aankomende week Brian Priske aan te stellen als trainer. De Rotterdammers zouden al bijna een overeenstemming hebben bereikt met de trainer en zijn club Sparta Praag. Sören Lerby weet dat Deense trainers er goed op staan in Europa. 

De Telegraaf meldt vanochtend dat Priske al in Rotterdam is geweest en 1908 bezocht heeft. De beoogd nieuwe trainer zou erg onder de indruk zijn van de faciliteiten en direct bezig zijn gegaan met de selectie voor komend seizoen. 

Priske en Feyenoord zijn nog in overleg over de invulling van de staf. De Rotterdamse directie wil voorkomen dat er een Deense invasie komt en wil ook de clubcultuur bewaken. John de Wolf blijft zitten, de overige assistenten zijn nog niet bekend. Een grote pré is dat Priske vloeiend Nederlands spreekt. 

Lerby

Lerby weet dat er veel Deense trainers in Europa actief zijn. Lerby denkt dat Deense trainers er goed opstaan mede door hun communicatieve eigenschappen. "Het gaat tgenwoordig veel om goed communiceren met spelers. Priske is vloeiend in het Nederlands en dat helpt", al hangt natuurlijk veel af van het materiaal waarmee een trainer kan werken. Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten