Boel reageert: 'Dat is niet zo'

Volgend seizoen begint Melvin Boel aan zijn eerste klus als hoofdtrainer. De huidige trainer van Feyenoord Onder 21 wordt de nieuwe hoofdtrainer van FC Dordrecht. Eerst kan Boel zaterdag de algehele titel met Feyenoord Onder 21 winnen. Dan moet het winnen van FC Twente/Heracles Onder 21.

Boel gaf eerder aan te vertrekken bij Feyenoord. Toen kwamen clubs informeren, en dus ook FC Dordrecht. Na goede gesprekken was het snel rond. Boel heeft ambities en vertrekt daardoor bij Feyenoord. 'Ik wilde hoofdtrainer worden en met mijn ideeën aan de slag en dat gaan ontwikkelen', zegt Boel in gesprek met het Algemeen Dagblad.

Los van samenwerking Feyenoord en FC Dordrecht

Feyenoord en FC Dordrecht werken inmiddels samen. 'Als je een verleden bij de club Feyenoord hebt, dan denken mensen heel snel dat ik namens Feyenoord naar Dordrecht ben gebracht. Dat is niet zo.' Boel en FC Dordrecht zijn na de aankondiging dat Boel bij Feyenoord gaat vertrekken in gesprek geraakt, dat staat dus los van de samenwerking die er is.

Bij FC Dordrecht krijgt Boel te maken met Mark Ruijl, die nauw betrokken is bij de samenstelling van de selectie. Boel weet dat Ruijl zeer capabel is in het scouten van spelers, zo heeft hij bewezen bij Feyenoord, en inmiddels ook bij FC Dordrecht.

Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten