'Feyenoord doet openingsbod op Priske'

'Feyenoord doet openingsbod op Priske'

34 reacties 34
Bron: 1908.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord heeft vrijdag een openingsbod gedaan op Brian Priske, zo meldt 1908.nl vrijdagmiddag. Donderdag zou Priske zelf al tot een akkoord met Feyenoord zijn gekomen. Daarna zouden de Rotterdammers zich officieel hebben gemeld bij de directie van Sparta Praag. Priske wordt gezien als de ideale opvolger van Arne Slot, die de overstap heeft gemaakt naar Liverpool FC. 

Priske zou graag assistent-trainers en andere stafleden willen meenemen naar Rotterdam. Om wie dat gaat is nog niet duidelijk. Feyenoord hoopt dat anderhalf miljoen euro voldoende is om de trainer over te nemen van Sparta Praag.

Priske maakt graag de stap naar Feyenoord

Zelf zou Priske de overstap naar De Kuip wel zien zitten. Daar is ook Sparta Praag van op de hoogte. Mocht Feyenoord en Sparta Praag er uiteindelijk niet uitkomen, dan is de verwachting dat er wordt gekeken naar Graham Potter.

Zowel Feyenoord als Priske hebben de verwachting dat er een deal zal komen tussen de twee clubs. De 47-jarige Deen heeft in Praag nog een contract tot medio 2026. In de zomer van 2022 begon Priske aan zijn avontuur bij Sparta Praag. Daarvoor was hij trainer van FC Midtjylland en Antwerp FC. Ook was hij al eens assistent trainer bij FC Kopenhagen.

Lees ook