Feyenoord komt met informatie over seizoenkaartverkoop Legioen-leden en Junior Kameraadjes

Feyenoord komt met informatie over seizoenkaartverkoop Legioen-leden en Junior Kameraadjes

Bron: Feyenoord.nl
Foto: VK Sportphoto

Feyenoord heeft op de website informatie gegeven over de seizoenkaartverkoop voor Legioen-leden en Junior Kameraadjes. Vanaf aanstaande zaterdag 1 juni om 09:00 uur hebben Legioen-leden en Junior Kameraadjes de mogelijkheid om een seizoenkaart aan te schaffen.

Door de succesvolle verlengingscampagne onder de huidige seizoenkaarthouders heeft Feyenoord besloten om ook hen de kans te bieden om één seizoenkaart per lidmaatschap te kopen. Huidige seizoenkaarthouders krijgen geen kans om een kaart bij te kopen.

Door het succes van de verlengingscampagne is het aantal beschikbare seizoenkaarten zeer beperkt. Zorg er dus voor dat jij als Legioen-lid of Junior Kameraadje op zaterdag 1 juni om 09:00 uur bent ingelogd op de officiële Feyenoord ticketshop.

Het is niet meer mogelijk om nu nog lid te worden van Het Legioen of Junior Kameraadjes om recht te krijgen om een kaart te kunnen kopen. Als je voor meerdere supporters tegelijkertijd een kaart wil kopen kan dat. Je moet dan jouw kameraden aan jouw Online Ticketshop-account koppelen. Je kunt dit doen door in te loggen met jouw e-mail adres en wachtwoord. Vervolgens klik je op 'Welkom' en dan op het kopje 'Kameraden koppelen.' Wanneer je de pincode van jouw kameraad invult, neem je het aankooprecht van hem/haar over. Zo kun je meerdere seizoenkaarten tegelijk kopen en tegelijkertijd de seizoenkaarten uniek op naam zetten. Je kunt dan in het ticketshop account waarmee jouw lidmaatschap is afgesloten onderaan bij 'Mijn profiel' je lidmaatschapstype zien.

Klik hier voor de informatie op de website van Feyenoord.

Lees meer over
Lees ook