Maaskant verwacht dat Feyenoorder afvalt bij Oranje: 'Die hebben allemaal wel een streepje voor'

Maaskant verwacht dat Feyenoorder afvalt bij Oranje: 'Die hebben allemaal wel een streepje voor'

19 reacties 19
Bron: Rijnmond.nl
Foto: Pro Shots

Voor Feyenoord zit het seizoen er op, maar voor een aantal spelers van de Rotterdammers nog niet. Zij mogen zich opmaken voor het EK voetbal, dat dit jaar wordt gehouden in Duitsland.

De definitieve selectie van het Nederlands Elftal moet nog bekend worden gemaakt. In de voorselectie zitten met Justin Bijlow, Quinten Timber en Lutsharel Geertruida drie Feyenoorders. Ali Boussaboun verwacht dat hij er voor zal kiezen om Bijlow in de definitieve selectie te zetten. 'Vind ik zelf de beste keeper, Bijlow', zegt Boussaboun in FC Rijnmond van Rijnmond, wat op de YouTube pagina van Rijnmond is geplaatst.

Robert Maaskant verwacht dat Timber af zal vallen en dus het EK aan zijn neus voorbij ziet gaan, ondanks dat de analist dat jammer zou vinden. 'Als je kijkt naar de dynamiek van het middenveld op dit moment met het Nederlands Elftal. Kijk alleen al even naar Koopmeiners bijvoorbeeld, die gewoon de Europa League wint. Die hebben allemaal wel een streepje voor. Frenkie de Jong is ook geen vraag daarin.'

Lees ook