'Feyenoord heeft interesse in Belgische middenvelder Sint Truiden'

'Feyenoord heeft interesse in Belgische middenvelder Sint Truiden'

14 reacties 14
Bron: Vi.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord is langzaam bezig met het op peil brengen van de selectie voor het komende seizoen. Echte grote namen van mogelijke versterkingen zijn nog niet uitgelekt. Bij Feyenoord en in de media valt op dat Dennis te Kloese de kaarten stevig tegen de borst houdt. De directeur had zelfs tijd om bij het huwelijksfeest van Santiago Gimenez aanwezig te zijn. 

De Rotterdammers hebben ondanks het ontbreken van een trainer een betrekkelijke rust over zich. Brian Priske wordt ineens stevig gelinkt aan de club als nieuwe hoofdtrainer, maar Te Kloese laat zich niet gek maken. In Rotterdam wordt interesse niet ontkend, dat meldt Voetbal International. Priske staat er intern goed op. Te Kloese kent hem nog uit de tijd dat deze Deense coach werkzaam was voor FC Midtjylland. 

Het medium meldt ook dat Feyenoord interesse heeft in een speler van Sint Truiden. Mathias Delorge is een 19 jarige middenvelder en moet gezien worden als mogelijke breedte versterking. De echt grote aankopen blijven uit tot het aantrekken van een nieuwe trainer. 

Lees ook