'Feyenoord hoopt aankomend weekend hoofdtrainer bekend te maken'

'Feyenoord hoopt aankomend weekend hoofdtrainer bekend te maken'

34 reacties 34
Bron: Vi.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord is druk bezig met het vastleggen van een hoofdtrainer voor het komende seizoen. De lijst van mogelijke trainers is lang, maar sinds gisteravond lijkt ineens de naam van Brian Priske bovenaan het lijstje te staan. Uit beide kampen wordt dit noch ontkend noch bevestigd. 

Dat Dennis te Kloese tijd heeft om de bruiloft van Santiago Gimenez in Mexico te bezoeken lijkt te wijzen op een man die zijn werk goed voor elkaar heeft. Er is geen paniek ondanks het vertrek van Arne Slot en er lekt in Rotterdam maar weinig uit over mogelijk nieuwe trainers en spelers, dat schrijft Voetbal International

Gisteren kwam naar buiten dat Feyenoord interesse heeft in de Deense trainer van Sparta Praag, dat meldde het Tipsbladet en is te lezen op onze site. Priske is een Deense trainer die actief is bij Sparta Praag en heeft daar een contract tot 2026. 

Snelle beslissing

Volgens Vi.nl zal er snel een beslissing plaats gaan vinden over de nieuwe trainer. Er wordt gemeld dat Feyenoord hoopt om volgend weekend de nieuwe hoofdcoach bekend te maken. 

Lees ook