Trauner: 'Het is eindelijk gebeurd'

Feyenoord heeft vanmiddag met 4-0 gewonnen van stadsgenoot Excelsior, wat mede hierdoor de nacompetitie ingaat. Feyenoord-aanvoerder Gernot Trauner maakte na drie jaar eindelijk zijn eerste doelpunt voor de Rotterdammers. 

"We startten best goed. We kwamen goed in de wedstrijd met veel balbezit, maar dat toen haalden we de snelheid uit de wedstrijd en dat gaf Excelsior energie. Toen maakten we ook wat makkelijke fouten, maar op het einde waren we het betere team, dus ik denk dat we terecht gewonnen hebben," aldus Trauner tegen ESPN.

Trauner blikte even terug op zijn eerste doelpunt. "Ik hoopte heel erg ooit een keer te scoren voor Feyenoord, en het is eindelijk gebeurd. Ik ben erg trots dat ik het team heb geholpen met mijn doelpunt. Ik vind het nog geweldiger om te zien hoe blij het publiek was dat ik scoorde. Iedereen was al aan het praten over wanneer ik ging scoren. Nu is het gebeurd, dus ik ben erg blij."

Het was de laatste wedstrijd van Feyenoord onder Arne Slot. De trainer gaat de stap maken naar Liverpool FC. Volgens Trauner zal iedereen Slot gaan missen. "Iedereen bij Feyenoord zou hem missen. Wat hij de laatste drie jaar voor Feyenoord en de stad heeft gedaan is geweldig. Ik denk dat die drie jaar veel betekenen voor Feyenoord. We hebben een heel grote stap gezet, en ik wens hem het beste." Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten