‘Sahin kent Feyenoord ook niet’

Feyenoord heeft volgens diverse media interesse in Nuri Sahin. In de AD Voetbalpodcast van het Algemeen Dagblad laat Maarten Wijffels zich uit over de jonge trainer. 

Dat Sahin als assistent-trainer van Borussia Dortmund in beeld komt is best te begrijpen. "Bij Sahin speelt natuurlijk mee dat hij Feyenoord achtergrond heeft", aldus Wijffels. Sahin is voor de buitenwereld ‘slechts’ assistent in Dortmund. "Die Terzić is naar buiten toe trainen, maar het werk wordt gedaan door Bender en Sahin. Sahin hebben ze speciaal aangetrokken voor technische tactische gedeelte.”

Volgens Wijffels zijn alle clubs tegenwoordig opzoek naar een voetbaladept. "Het maakt mij niet uit wie de trainer van Feyenoord wordt, maar als het leuk vinden laat ze dan een visje uitgooien ", aldus Wijffels die twijfelt of Dortmund hem wel laat gaan. "De vraag is of ze hem willen laten gaan. Als hij zo goed is dan zal hij de volgende hoofdtrainer van Dortmund worden." Dat Feyenoord bij Sahin uitkomt is misschien niet vreemd, maar volgens Etienne Verhoeff wel handig dat hij de club kent, doelend op de kritiek die ontstaat op Ajax die bij Farioli uit lijkt te komen die de club niet kent. "Sahin kent Feyenoord ook niet een jaartje daar gespeeld als jonge jongen. We moeten het ook niet mooier maken dan het is."

Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten