Oud-Feyenoorders | Kökçü doet het weer

Oud-Feyenoorders | Kökçü doet het weer

5 reacties 5
Bron: FR-Fans.nl
Foto: Pro Shots

In de rubriek ‘Oud-Feyenoorders in het Buitenland’ maakt FR-Fans.nl wekelijks een overzicht van de resultaten van onze oude bekenden. Feyenoord won zondag de voorlaatste wedstrijd van het seizoen met 2-3 van NEC Nijmegen. De Rotterdammers kunnen, met nog één wedstrijd te gaan, een hoger puntenaantal halen dan in het kampioensjaar. Benieuwd of de Oud-Feyenoorders ook voor een mooi resultaat konden zorgen?


Engeland

Tyrell Malacia zag zondag zijn teamgenoten de thuiswedstrijd met 0-1 verliezen van Arsenal. Malacia zat nog niet bij de wedstrijdselectie door een blessure. Manchester United staat op plaats acht in de Premier League.


Luis Sinisterra en Marcos Senesi verloren zaterdag de thuiswedstrijd met 1-2 van Brentford. Senesi speelde 90 minuten en gaf daarin een assist. Verder won de verdediger ongeveer 75% van zijn duels en kreeg hij een gele kaart. De Argentijn haalde een passnauwkeurigheid van 79% en kreeg een 7.4 via Sofascore. Bournemouth staat op plaats elf in de Premier League. 


Gustavo Hamer verloor zaterdag de uitwedstrijd met 1-0 van Everton. Hamer speelde 90 minuten en haalde daarin een passnauwkeurigheid van 84% en gaf vier keypasses. Daarnaast schoot de middenvelder twee keer richting doel en kreeg hij een 7.4 via Sofascore. Sheffield United is gedegradeerd en kan de laatste plaats ook niet meer verlaten. 


Portugal

Orkun Kökçü won zondag de thuiswedstrijd met 5-0 van Arouca. Kökçü begon in de basis en speelde 76 minuten. De Turkse middenvelder wist te scoren en haalde daarnaast nog een passnauwkeurigheid van 62%. Via Sofascore kreeg de Oud-Feyenoorder een 7.6. Benfica zal het seizoen eindigen als tweede in de Liga Portugal.


Schotland

Cyriel Dessers verloor zaterdag de uitwedstrijd met 2-1 van Celtic. Dessers speelde 83 minuten en wist daarin het enige doelpunt voor zijn team te maken. Daarnaast haalde de Nigeriaanse spits een passnauwkeurigheid van 50% en kreeg hij een 7.2 via Sofascore. Rangers FC staat op plaats twee in de Schotse kampioenschapsronde, maar heeft met deze verloren wedstrijd weinig kans meer om de nummer één Celtic in te halen. 


Turkije

Sebastian Szymanski won zondag de thuiswedstrijd met 3-0 van Kayserispor. Szymanski speelde 90 minuten en gaf daarin een assist. Verder haalde de Pool een passnauwkeurigheid van 81% en gaf hij drie keypasses. Via Sofascore kreeg de middenvelder een 7.1. Fenerbahçe speelt aankomende zondag de directe confrontatie tegen de nummer één Galatasaray. Als het team van Szymanski deze wedstrijd wint, hebben zij nog kans op de titel. De club staat momenteel op plaats twee in de Turkse Süper Lig.

 

Lees meer over
Lees ook