Van Polen: 'Hij heeft natuurlijk de hele Kuip voor zich weten te winnen'

In de voetbaltalkshow Veronica Offside, die te zien is op Veronica, gaat het over de hoofdtrainers Arne Slot en Peter Bosz. Aan tafel zitten Wim Kieft, Andy van der Meijde en Bram van Polen. Van Polen heeft een lange tijd samengewerkt met Arne Slot en heeft een duidelijke mening.

‘Hij heeft natuurlijk de hele kuip voor zich weten te winnen. Eigenlijk heel Nederland met zijn manier van voetballen’, trapt Bram van Polen af in Veronica Offside, dat te zien is op Veronica. Voor Van Polen is het dus een makkelijke keuze. Van der Meijde kiest voor Bosz, maar moet bekennen dat Slot in drie jaar veel voor elkaar heeft gekregen bij Feyenoord. Kieft sluit zich hierbij aan.

Omdat Van Polen met Slot heeft samengewerkt, weet hij goed hoe de hoofdcoach zijn spel in elkaar zit. Dit legt hij dan ook uit aan tafel bij Veronica Offside. ‘Heel veel druk naar voren, heel veel lopende mensen, heel veel dynamiek zit erin en de opbouw van achteruit’, legt Van Polen uit. ‘Maar Arne is ook wel iemand die het tijdens het spel ineens tactisch kan omzetten. Ik vind dat niet heel veel trainers dat kunnen of zien’, sluit de verdediger van PEC Zwolle af. Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten