'Je zou bijna denken had het dan toch eerder omgedraaid'

'Je zou bijna denken had het dan toch eerder omgedraaid'

16 reacties 16
Bron: Ad.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord won overtuigend van PEC Zwolle en er de supporters namen al een klein voorschot op het afscheid van Arne Slot. In de AD Voetbalpodcast van het Algemeen Dagblad kijkt Maarten Wijffels terug op de wedstrijd en het publiek richting Slot.

Feyenoord liet niets heel van PEC Zwolle, ondanks dat het nergens meer voor speelt. "Ik denk toch ook wel dat ze het voor Slot deden de spelers. Slot kreeg ook een mooi applaus van het publiek en werd hartstochtelijk toegezongen", aldus Wijffels. "Dit was toch de wedstrijd waarin ze konden laten zien hoe graag ze onder hem speelden."

Ayase Ueda kreegt de kans in de basis, maar uiteindelijk was het Santiago Gimenez die de aandacht trok. "Je zou bijna denken dat er voor Gimenez geldt dat hij beter kan invallen. Een soort van Pepi-rol in het veld komen als tegenstander al bijna op de rug ligt en dan het nog even afmaken", aldus Wijffels die zelfs denkt dat Slot daar eerder over na had moeten denken. "Je zou bijna denken had het dan toch eerder omgedraaid", aldus Wijffels over wie de eerste spits moest zijn.

Dat Ueda ondanks een gemiste penalty en niet het beste spel nog niet wordt afgeschreven is wel duidelijk. "Op de redactie, Mikos Gouka heeft daar ook overgeschreven, denken we dat wanneer je die jongen een wedstrijd of acht de kans geeft, dat het wel een hele bruikbare spits voor Feyenoord gaat zijn."

Lees ook