Raakt Feyenoord ook keeperstrainer kwijt?

De verwachting is dat de overstap van Arne Slot naar Liverpool FC deze week rond gaat komen. Naast Jürgen Klopp zal er nog iemand de technische staf van Liverpool verlaten. De Nederlandse keeperstrainer John Achterberg stopt ook bij Liverpool, meldt VI.

Achterberg maakte dit nieuws zelf bekend via social media. In 2009 kwam de keeperstrainer bij Liverpool te werken, maar voornamelijk met de jeugd. Snel daarna ging hij door naar de senioren en bleef daar dus een geruime tijd. Achterberg werkte onder andere samen met Roy Hodgson, sir Kenny Dalglish en dus Klopp.

Het is niet bekend om Achterberg zijn spullen pakt omdat hoofdcoach Klopp gaat. Op zijn Instagram-pagina zegt Achterberg het volgende: ‘Na vijftien jaar bij de club heb ik met pijn in het hart besloten om Liverpool te verlaten. 'Het is een ongelooflijke en geweldige reis geweest voor mij en mijn familie. Na lang nadenken denk ik dat het goed voor mij zou kunnen zijn om aan een nieuwe uitdaging te beginnen.’

Nieuwe keeperstrainer?

Naast Slot zouden ook Sipke Hulshoff, Ruben Peeters en Etienne Reijnen meegaan naar de Engelse topclub. Of Feyenoord nu ook moet vrezen voor hun keeperstrainer, zal de tijd moeten uitwijzen.

Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten