Transfer

'Chelsea FC toonde interesse in Hartman'

Volgens 1908.nl opende Chelsea FC de gesprekken met Quilindschy Hartman. Door de blessure die de verdediger eind maart op liep is de transfer voor nu even van de baan.

Hartman was bezig aan een sterk seizoen, waarin hij in oktober vorig jaar zijn debuut maakte voor het Nederlands Elftal. Bij Feyenoord speelde hij dit seizoen 38 wedstrijden waarin hij zeven assists gaf. Tijdens de competitiewedstrijd tegen FC Utrecht raakte Hartman zwaar geblesseerd aan zijn knie. De verdediger is inmiddels succesvol geopereerd.

Chelsea FC heeft Hartman de afgelopen seizoenen gescout, en opende de afgelopen maanden de gesprekken met Hartman. De kans dat de topclub uit de Premier League opnieuw contact zoekt als de verdediger weer fit is, is aanwezig.

Mocht Hartman vertrekken, dan lijkt Feyenoord een flink transferbedrag te kunnen ontvangen. Transfermarkt schat de actuele marktwaarde momenteel op 23 miljoen euro. Het contract met Hartman bij Feyenoord loopt nog tot medio 2026. In augustus 2023 tekende de verdediger nog bij. Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten