'Dan kan Feyenoord er nog best veel plezier aan gaan beleven'

Feyenoord speelde vorige week donderdag al in de huidige ronde van de competitie. De Rotterdammers wonnen in Deventer en vier spelers van Feyenoord zijn opgenomen in het elftal van de week van De Telegraaf, dit keer samengesteld door Arnold Mühren. 

Justin Bijlow, Thomas Beelen, Dávid Hancko en Luka Ivanušec worden geprezen om hun optreden tegen Go Ahead Eagles. Bijlow keerde na lange tijd terug onder de lat bij Feyenoord. "Het lijkt net alsof hij geen blessure heeft gehad."

Beelen is voor Mühren een voorbeeld van hoe snel het kan gaan, van de promovendus uit de Keuken Kampioen divisie naar de kampioen en zich zo staande houden. "Hij straalt rust uit aan de bal, speelt de bal tussen de linies door, is kopsterk en ook nog vrij snel", schrijft Mühren complimeteus.  

Ook Hancko wordt weer bewierookt. De verdediger lijkt niet van zijn stuk te brengen en is al het hele seizoen een sterkhouder van Feyenoord. "Die jongen heb ik nog niet één keer door de ondergrens en speelt altijd een 7, minimaal."

Ivanušec wordt dit seizoen nog minder bewierookt. Hij startte nog sterk, maar kreeg na zijn blessure een terugval. In Deventer mocht hij eindelijk weer eens aan de aftrap beginnen en dat was volgens Mühren geen onverdeeld succes. "Nu zie ik hem ook nog terugsprinten, dus hij heeft de knop omgezet. Dan kan Feyenoord er nog best veel plezier aan gaan beleven." Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten