Slot: 'Het is net hoe je het wil bekijken'

Na de bekerwinst van afgelopen zondag, stond er op donderdagavond weer een wedstrijd voor Feyenoord op het programma. Feyenoord moest afreizen naar Deventer voor een uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles. Feyenoord wist deze wedstrijd, met de nodige wijzigingen in de basiself, te winnen met 1-3. Na de wedstrijd blikt Arne Slot terug voor de camera van ESPN.

‘Het is net hoe je het wil bekijken, wat we vandaag hebben laten zien, is wat we het hele jaar al hebben laten zien’, vat Slot de wedstrijd vandaag samen, in de nabeschouwing, die te zien is op ESPN. Toch heeft Slot nog wel een puntje van kritiek voor zijn eigen elftal. ‘We hebben veel kansen nodig om echt afstand te nemen van de tegenstander’, ziet Slot.

Ook blijft het goede spel van Thomas Beelen niet onopgemerkt. Beelen kwam vorig seizoen over van PEC Zwolle, waar hij nog in de  KKD speelde. Slot vertelt dat het hoofd van Beelen erg vol zat toen hij net bij Feyenoord rond liep. Maar, zo legt Slot uit, dat is geen probleem voor Beelen, omdat het volgens de trainer een slimme jongen is. Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten