#PraatMee | Wat is jouw favoriete opstelling tegen Go Ahead Eagles

Feyenoord neemt het vanavond in de Aderlaarshorst op tegen Go Ahead Eagles. De Rotterdammers kunnen officieel de tweede plaats veilig stellen en ook nog een puntenrecord halen. De mannen van Arne Slot zullen voor dat eerste minimaal één punt moeten halen tegen de goed presterende Deventenaren. 

In de rubriek #PraatMee is FR-Fans.nl benieuwd naar de mening van de bezoekers. Vandaag zouden we graag willen weten wat jullie favoriete opstelling is tegen Go Ahead Eagles. Moet Justin Bijlow weer de kans krijgen om mogelijk een selectie voor het Europees Kampioenschap af te dwingen? Is het tijd om Gernot Trauner weer een basisplaats te geven? 

Selectie

In de selectie ontbreken de langer afwezige Quilindschy Hartman, Mats Wieffer en Igor Paixão. Wieffer vierde op krukken de bekerwinst, maar het is nog niet bekend hoe lang hij zoet is met zijn blessure. De Braziliaan is niet fit uit de bekerfinale gekomen. Achter de naam van Calvin Stengs staat een vraagteken. Het is niet bekend of hij op tijd fit is voor de wedstrijd. Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten