Transfer

'Oosting in beeld als opvolger Slot'

Het heeft er alle schijn van dat Feyenoord Arne Slot ziet vertrekken na dit seizoen. De oefenmeester die vorig jaar al gelinkt werd aan Tottenham Hotspur, lijkt nu de belangrijkste kandidaat bij Liverpool FC om Jürgen Klopp op te volgen, dat meldt De Telegraaf

Slot kwam in beeld bij Liverpool toen Portugees Ruben Amorin, coach van Sporting Lissabon, aangaf niet open te staan voor een vertrek naar Engeland. Direct kwam Slot op nummer één te staan bij de bookmakers in Engeland. 

Slot zijn contract loopt nog door en vorig jaar werd Tottenham Hotspur te kennen gegeven dat hij voor minder dan 15 miljoen euro niet mocht vertrekken uit Rotterdam. Ook nu is er geen afkoopsom en lijkt een stevige transfersom te moeten worden neergelegd. 

Opvolger

Ook wordt er direct gekeken naar de mogelijke opvolger van Slot bij Feyenoord. Het dagblad meldt dat Feyenoord Joseph Oosting als vervanger op het oog heeft. De huidige trainer van FC Twente stapte afgelopen zomer nog over van RKC Waalwijk naar Enschede en heeft daar nog een doorlopend contract.

Laatste nieuws over interesse van Liverpool FC in Slot GRATIS via WhatsApp?

Klik hier om Feyenoord nieuws te krijgen via WhatsApp

Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten